• Марка: Everyday baby
  • Кат. номер: AK68P

Стъклена неразливаща се чаша от висококачествен медицински силикон

39,99 лв.
Купи
Моля, изберете:

Модел чаша: неразливаща
Цвят: Сив
Вместимост: 150 мл
Система "без разливане": Да
Накрайник: С мек силиконов накрайник
Възраст: 6+ месеца
Дизайн: Чашата е с ергономични дръжки, които са изключително удобни за хващане от малките ръчички. Чашата има тънък силиконов слой, който предпазва бутилката от счупване, ако я изпуснете. Накрайникът е проектиран, така че да може детето лесно да се научи как да пие от чашата.
Материал: Стъклена
Състав: Стъкло
Не съдържа: BPA, BPF, BPS и фталати.
Възможност за стерилизиране: Да
Възможност за почистване в съдомиялна машина: Да
Ползи: Бебешките чаши подпомагат развитието на децата. За да ги използват, на децата им се налага да използват устата и езика си по нов начин. Тези чаши подпомагат „прехода“ от пиене с биберон към нормалното пиене на големите хора. Преминаването към „пиене от чаша“ развива лицевите мускули, устните, челюстите и езика, а те имат пряко отношение към развитието на говора и умението за хранене. Когато детето държи чаша от малко, то развива чувството си за баланс и координация – стреми се да не разлива чашата. Така се развиват и навиците за самостоятелно хранене.
Допълнителни характеристики: Стъклената чаша е изработена от леко боросиликатно стъкло, което е най-добрият материал за вашето бебе. Накрайникът е изработен от висококачествен медицински силикон, с добре балансирана мекота, подходяща за чувствителните венци на бебето. Накрайникът е проектиран, така че да може детето лесно да се научи как да пие от чаша. Стъклената чаша е лесна за почистване. Можете да я стерилизирате на висока температура или да я миете в съдомиялна машина. Продуктът отговаря на изискванията на европейския стандарт EN 14350.